LIVAR VARKENS

lIVAR VARKENS

Livar is meer dan een producent van varkensvlees. Livar staat voor puurheid en passie met een maatschappelijke waarde voor mens en milieu. De puurheid van het leven met passie voor het vak. Met respect voor mens, dier en omgeving leveren onze Livarvarkens varkensvlees met de beste smaak en kwaliteit. Met hun krul in de staart al wroetend in de Limburgse grond genieten ze van regionaal geteelde granen. Livarvarkens worden gehouden volgens een eerlijk concept met de kleinschaligheid en charme van toen en volgens de richtlijnen van nu en dát proef je! Wij bieden u met trots een echt stukje Limburgs kwaliteitsvlees zoals het bedoeld is.

Ontstaan

Op Abdij Lilbosch te Echt worden al bijna honderd jaar scharrelvarkens gehouden volgens eeuwenoude tradities van de monniken. De monniken van Abdij Lilbosch sloten zich in 2000 bij Livar aan. Zo ontstond Livar; hét Limburgs Kloostervarken. Varkensvlees met een ziel. Onze kloostervarkens worden volgens eerlijk concept gehouden met de kleinschaligheid en aandacht van toen en volgens de richtlijnen van nu. Tot op de dag van vandaag staat Livar daarom garant voor smaak als beloning van goede zorg. Wij bieden met trots een écht stukje Limburgs kwaliteitsvlees zoals het bedoeld is.

Abdij Lilbosch, Echt

Onze Livarvarkens maakten als eerste kennis met de bijzondere abdij in Echt. Een locatie in het natuurrijke midden-Limburg, waar rust en natuur centraal staan. De monniken op het klooster hebben een groot natuurlandgoed ter beschikking waar de kloosterboerderij onderdeel van is. Samen met Livar verzorgen de monniken onze kloostervarkens met passie en zorg, een eerlijk concept. Dat proef je!

De verblijflocaties

Naast onze locatie in Echt, zijn er diverse kleinschalige boerderijen in Limburg, die vol passie en toewijding, zorg dragen voor onze Livarvarkens. Alle locaties en de boerenfamilies zijn te vinden op onze website.

Winkelwagen